Hirdetés hozzáadása a kedvencekhez
Nyisd meg a hirdetést, és kattints a Kedvencekhez gombra. Megerősített e-mail-címmel kell bejelentkezned. A gomb utáni szám azt mutatja, hány tag mentette el a hirdetést. A saját hirdetésedet és a lejárt hirdetést nem mentheted el.
Az eltávolításhoz kattints ugyanannál a hirdetésnél az Eltávolítás a kedvencekből gombra.
Hol találom a kedvenceimet?
Nyisd meg a fiókmenüt, és válaszd a Kedvencek pontot. Ugyanezt a listát megtalálod a profiloldaladon, a Kedvencek fülön.
Milyen üzeneteket kapok?
A kedvenceid között lévő minden hirdetésről e-mailt és értesítést kapsz a weboldalon, amikor az eladó:
- csökkenti az irányárat: az üzenetben szerepel a régi és az új ár, a hirdetésnél pedig a régi ár áthúzva látszik;
- a hirdetést lefoglaltra állítja, vagy újra elérhetővé teszi;
- a hirdetést eladottnak jelöli;
- törli a hirdetést.
Árcsökkenésről csak az irányáras hirdetéseknél küldünk üzenetet, az ajánlattételes, a cserés és a megegyezés szerinti árú hirdetéseknél nem.
Olyasmit keresel, amit még senki sem kínál? Akkor használj mentett keresést: e-mailt kapsz, amint egy új hirdetés megfelel a keresésednek.
Eladóknak
- A kedvencek gombon lévő szám megmutatja, mekkora az érdeklődés a hirdetésed iránt.
- Az irányár csökkentése jó módja annak, hogy újra elérd az érdeklődőket: mindenki üzenetet kap, aki elmentette a hirdetésedet.
- Pro vagy Business fiókkal a saját hirdetésednél látod, mely tagok mentették el kedvencként, és közvetlenül üzenhetsz nekik.