Krytac Mk2 SPR/PDW bundle wolf Grey. 2 bundels beschikbaar. Prijs is voor 1

Please note: this listing has expired. It is not possible to respond.

Krytac Mk2 SPR/PDW bundle wolf Grey. 2 bundels beschikbaar. Prijs is voor 1

Item Information

Views
1059
Favorite
16
Creation date
20-11-2023
Condition
As good as new
Model
Overige modellen
Brand
Krytac
Category
Airsoft guns / AEG

Item Description


Bij deze bied ik mijn complete airsoft gear aan voor 2 personen, de sets zijn 3 jaar oud waarvan 1 wapen ongeveer 10 keer is gebruikt en de ander (van mijn partner) 4 keer.

Rede van verkoop: komst van kindje, verwacht niet meer aan de hobby toe te komen. Alles werkt naar behoren en is aangekleed met extra batterijen+oplader, grip, sling, reddot sight+protector en magazijnen . De gear is aangekocht bij shogun (bonnen aanwezig). Per replica is een koffer aanwezig welke goedkeurd is door de NABV (cijferslot). Hieronder volgt de tekst van internet.

TRIDENT MK2 SPR/PDW BUNDLE WOLF GREY | AEG | KRYTAC
Deze KRYTAC Trident MKII voldoet aan de hoogste standaard in het airsoft segment, alles wat je in een kwaliteits replica zoekt zul je bij deze replica vinden, een MOSFET, Gelicenseerde CMC flat-trigger, handgrip van het merk Defiance, tweezijdige fire-selector en de beste internals zoals je gewend bent van KRYTAC.
De replica komt standaard met geintegreerde iron sights, een uitschuifbare kolf en een Mid-cap magazijn. Bij dit model krijg je zowel de korte upper-reciever van de PDW als de lange reciever van de SPR geleverd zodat je zelf kunt bepalen welk type je wilt spelen!

Asking price

€ 1250  

€ 600


  • Accepts payment requests
  • OOSTHUIZEN
  • 8 months active on Airsoft Bazaar
  • NABV number verified
Account not fully verified

Related items

© Airsoft Bazaar - All Rights Reserved 2024

Responsible disclosure